Onderhoud en service aan uw rijwiel

Wat moet je doen als er iets kapot is aan je fiets? En hoe vind je de juiste fietsreparatie specialist? Doordat Kaasmarkt Rijwielen is aangesloten bij fiets service Nederland is dit geen enkel probleem. De fietsspecialisten van onze winkel staan voor u klaar zodat het ongemak snel verholpen kan worden.

Als u een nieuwe fiets koopt bij Kaasmarkt Rijwielen dan krijgt u daarbij 3 maanden kosteloos een servicebeurt. Wij controleren alle onderdelen en bewegende delen na. Hierdoor kunt u nog langer genieten van uw nieuwe aankoop.

Op 2e hands rijwielen krijgt u 3 maanden garantie.

Tips voor je fiets

Maak je fiets van boven naar onderen schoon met een borstel en een warm sopje. Behandel de ketting met een oude tandenborstel. Vergeet niet het vuil onder de spatborden te verwijderen. Daarna afspoelen met de tuinslang. Gebruik geen sproeikop met sterke straal of een hogedrukreiniger! Hiermee spuit je namelijk water in de lagers van je versnellingsnaaf, trapas, etc. Laat de fiets goed drogen.
Zorg dat je achterwiel van de grond is door de fiets op een bokje te plaatsen, op te hangen aan een haak of op z’n kop te zetten. Draai de trapper naar achteren en spuit de ketting op de achtertandwielen in met een ontvetter. Die zorgt voor een beschermend, vuilafstotend laagje. Smeer daarna de ketting in met dunne olie, teflon- of siliconenspray. Draai de ketting een paar keer rond, voor- en achteruit, zodat de olie zich goed verspreidt. Verwijder met een droge doek het overtollige smeermiddel.
Hoe hoger de bandenspanning, des te lager de rolweerstand van de band. Bovendien is de kans op een lekke band kleiner als je banden op spanning zijn. Een fietsband van een gewone fiets moet een spanning hebben van 3,5 tot 4 bar.

banden

Onze snelle service

Heeft uw (elektrische) fiets reparatie of een onderhoudsbeurt nodig? Kaasmarkt Rijwielen is een officieel servicepunt voor fietsen. Uw fiets is dus in goede handen.

fietsleiden

Fietsreparatie

Uw fiets wordt gegarandeerd goed gerepareerd. Kaasmarkt Rijwielen heeft al jaren ervaring met fietsreparaties.

fietsen

Thuisbezorgd? Geen probleem!

Wilt u uw fiets laten repareren en bent u niet in staat uw fiets te brengen. Kaasmarkt Rijwielen heeft een haal- en breng-service. Bel naar 071 – 512 4124 en informeer naar de mogelijkheden.